Met ingang van 1 juli 2016 gaat de Nederlandse Handboog Bond in haar externe communicatie verder onder de naam Handboogsport Nederland. Voor de interne en ledenorganisatie blijft de naam Nederlandse Handboog Bond behouden.

Nieuwe identiteit

Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe uitstraling. Met trots presenteren we het vernieuwde logo en website van Handboogsport Nederland. Kenmerkend in het beeldmerk blijft de krachtige pose van de handboogsporter in actie, maar nu in een meer abstracte en moderne vorm. De sporter wordt omgeven door de Nationale kleuren van Nederland.

Wat gaat er veranderen?

1 bond, 2 websites

Onze topsporters presteren continu op hoog wereldniveau en deze prestaties vertellen we graag aan onze fans. In de ‘oude’ website kwam hierdoor het nieuws voor de vele breedtesporters soms op de achtergrond. Dat is nu verleden tijd met ieder een eigen platform.Om onze leden beter te dienen is de keuze gemaakt de website te splitsen in 2 delen;

 

  1. Handboogsport.nl
    Deze website is voornamelijk gericht op promotie van de sport en nieuws voor handboogsporter en fans in het algemeen
  2. Handboogbond.nl (lancering maandag 4 juli a.s.)
    Deze website is puur gericht op de verenigingen en de individuele sporters. Nieuw in deze website is dat we de informatie gefilterd aanbieden op basis van de discipline van keuze. Zo is voor iedereen de informatie sneller te vinden. De 6 disciplines zijn: Outdoor, Indoor, 25m1pijl, Veld, 3D en Run-Archery.

    Iedere discipline krijgt daarbij zijn eigen icoon voor herkenbaarheid

De informatie sneller en actueel

In de nieuwe website is de informatie rechtstreeks gekoppeld aan de dataopslag in de ‘cloud’. Hierdoor zal de informatie sneller beschikbaar zijn voor de leden, en met de actuele informatie.

Wedstrijdkalender

We zijn ons bewust dat de online aanmeldsmodule de afgelopen jaren niet vlekkeloos heeft gewerkt. We doen hierin een stapje terug. Vanaf de huidige kalender gaan de aanmeldingen per email rechtstreeks aan de wedstrijdorganisatie. In samenwerking met leden en verenigingen zullen we de komende maanden gaan werken aan een meer effectief aanmeldingssysteem.

Hier stop het niet, we blijven ontwikkelen.

De komende maanden zullen we jullie regelmatig om terugkoppeling vragen over het gebruik van de site zodat we deze kunnen blijven verbeteren. Heb je vragen of suggesties, stuur een bericht naar redactie@handboogsport.nl