29 en 30 juli stond in het teken van het compound toernooi van de World Games in Wroclaw. De drie Nederlandse deelnemers, Mike Schloesser, Peter Elzinga en Sanne de Laat stonden aan de start, met Elzinga en Schloesser als favorieten voor het podium.

Elzinga behaalde tijdens de wereldspelen in 2013 een vijfde plaats in de eindranking. In Wroclaw wist hij door te dringen tot de bronzen finale na verlies in de halve finale tegen de uiteindelijke winnaar Hansen (Den).

In de bronzen eindstrijd kon hij het succesvol afsluiten tegen de Kroaat Buden. In het duel, waarin beide mannen last hadden van de wisselende windcondities, nam Elzinga een voorsprong tot halverwege de wedstrijd. In de laatste doorgangen was het de Kroaat die de scherpte had om de achterstand goed te maken en de overwinning binnen te slepen: 141-144.

Mike Schloesser bleef in de kwartfinale steken na verliezen tegen de Iraniƫr Ebadi, die uiteindelijk het zilver pakte. De Limburger eindigde op de 7e plaats in de ranglijst.

Sanne de Laat strandde een ronde eerder na een 143-149 verlies tegen de topfavoriet en uiteindelijke World Games winnares Lopez (Col). Sanne eindigde op plaats 9.