De Nederlandse Handboog Bond heeft sinds dinsdag een nieuwe stagiair. Baanwielrenster Zarah de Haan zal tot en met januari bij de bureau organisatie komen werken. Marketing en communicatie is het gebied waarin de stagiair zich zal gaan verdiepen.

Zarah woont sinds het jaar 2015 op Papendal, en zit in het Nederlands talententeam baanwielrennen sprint. Het ultieme doel van de Haan is om deel te kunnen nemen aan de Olympische Spelen. Naast de topsport volgt ze de opleiding marketing en communicatie op het Johan Cruyff College in Nijmegen, en begint ze nu aan haar tweede jaar. Komend half jaar zal Zarah hopen op meer kennis in het vak van marketing en communicatie. Ook vindt ze de handboogsport erg interessant en hoopt de bond goed te kunnen helpen.

 

Foto: Omnisport Apeldoorn, Gert Bonestroo