Aankomend weekend vindt in de Maaspoort in ‘s Hertogenbosch het 2018 Nationaal indoor kampioenschap plaats. Niet minder dan 213 deelnemers gaan strijden om de prijzen in tien verschillende categorieën.

Het is het eerste jaar dat het jeugd- en seniorenkampioenschap samengevoegd is tot 1 groot handboogtoernooi. Over twee dagen zullen de sporters moeten strijden voor de punten. Op zaterdag vinden tussen 9:00 en 18:00 in verschillende sessies de kwalificatierondes plaats, waarbij iedere sporters 60 pijlen schiet op een afstand van 18m, de internationale indoor afstand.

Op zondag vinden de eliminatie rondes en medaille finales plaats waar de top uit de kwalificatierondes zich voor kan kwalificeren. In de ochtend wordt het jeugdprogramma afgewerkt. Vanaf 13 uur zullen de senioren aantreden voor hun eindstrijd. Het unieke is dat in de middag de junioren, indien hoog genoeg gekwalificeerd, ook deel kunnen nemen aan het seniorentoernooi en kans maken op de senioren titel. 

Voor toeschouwers is het toernooi beide dagen vrij toegankelijk. Rondom de sporthal kan ook gratis geparkeerd worden.  Het toernooiverloop is gedurende het weekend ook te volgen via het online scoreprogramma Ianseo

Locatie:
​Maaspoort Sports & Events​

Marathonloop 1,​ 5235 AA
‘s Hertogenbosch

LIVE SCORING en programma