Steve Wijler heeft in het South Point Hotel in Las Vegas het grootste indoortoernooi ter wereld gewonnen, de Vegas Shoot. Hij won in de categorie Championship recurve.

In het driedaagse toernooi versloeg hij onder meer de publieksfavoriet Brady Ellison. De Limburger mocht een cheque van $10.000 dollar in ontvangst nemen. Teamgenoten Sjef van den Berg en Rick van der Ven eindigde op plek 20 en 21.

Indoor World Cup final

Met zijn kwalificatierondes in Vegas kwalificeerde de Limburger zich ook voor de World Archery Indoor World Cup finale. Steve won hierin het brons door in de kleine finale de Italiaan Mandia te verslaan met 6-0.

Bij de compound heren eindigde Limburger Mike Schloesser net naast het podium. In de bronzen finale moest hij na een shoot-off het eremetaal overlaten aan de Amerikaan Gellenthien

World Archery Athlete of the Year

De derde bekroning van het weekend was de uitverkiezing tot World Archery Athlete of the Year. Steve heeft in zijn debuutjaar enorme indruk gemaakt door tijdens zijn internationaal debuut direct goud te pakken en in de loop van het jaar daar nog enkele internationale prijzen aan toe te voegen.