De finales van de NK Handboogschieten 2018 op de Parade in ‘s-Hertogenbosch hebben gezorgd voor verrassende Nederlands kampioenen. Rick van der Ven loste Sjef van den Berg na 5 jaar af als beste recurve schutter van Nederland en Peter Elzinga verdedigde met zijn 11e titel succesvol zijn Nederlandse titel. Bij de recurve vrouwen verloor Gabriela Bayardo tot in de finale geen enkele set, maar moest ze op de Parade het hoofd buigen voor Esther Deden. Jody Vermeulen ging naar huis met de Nederlandse titel voor compound vrouwen.

Compound teams
🥇MBSOV/Noordkop Den Helder
🥈Ogio Eindhoven
🥉Batavieren Treffers Weert

Compound vrouwen
🥇Jody Vermeulen
🥈Sandra van der Looij
🥉Evelien Groeneveld

Compound mannen
🥇Peter Elzinga
🥈Mike Schloesser
🥉Sil Pater

Recurve Teams
🥇Grensschutters Reuver
🥈Concordia Sint Oedenrode
🥉ARC Rotterdam

Recurve vrouwen
🥇Esther Deden
🥈Gabriela Bayardo
🥉Sietske Visser

Recurve mannen
🥇Rick van der Ven
🥈Jan van Tongeren
🥉Sjef van den Berg

Alle uitslagen: http://www.ianseo.net/Details.php?toId=4203