Ondanks het hoge niveau van Mike Schloesser, wist hij niet te winnen van de man uit de verenigde staten in de ¼ finale

De strijd om de winst in Samsun (Turkije) was jammer genoeg snel voorbij voor onze Limburger Mike Schloesser. Met een sterk optreden tegen Kris Schaff wist hij niet het beslissende schot te maken. Mike Schloesser verloor de ronde met 145-146. Het is natuurlijk nog steeds een top prestaties om hieraan te mogen deelnemen, maar het had wel de kers op de taart geweest van dit seizoen na het succes in Italië op het WK veld.

 

Einduitslag compound klasse:
1. Kris Schaff (USA) 🥇
2. Demir Elmaagacli (TUR) 🥈
3. Abhishek Verma (IND) 🥉
4. Jongho Kim (KOR)
5. Pierre-Julien Delloche (FRA)
5. Mike Schloesser (NED)
7. Braden Gellenthien (USA)
8. Stephan Hansen (DEN)

Het programma van morgen? Klik hier