Deze nieuwsbrief wordt op www.handboogsport.nl geplaatst en verspreid via Facebook. Stuur de nieuwsbrief vooral ook door naar bij u aangesloten leden!
Op deze manier is iedereen snel, goed en efficiënt geïnformeerd over over wat er gebeurt in de handboogsport. Wij willen met deze nieuwsbrief u sneller kunnen voorzien van informatie, antwoord geven op vragen en zorgen dat we met elkaar het werk kunnen doen om de handboogsport te laten groeien en bloeien. De nieuwsbrief verschijnt in principe iedere eerste vrijdag van de maand. Houd daarnaast ook vooral de website en sociale media accounts in de gaten.

Vragen? Input? Iets voor de nieuwsbrief? Een reactie? Laat het vooral weten!

Arnoud Strijbis, Directeur Nederlandse Handboogbond:
arnoudstrijbis@handboogsport.nl

Nieuwsbrief november 2018? Klik hier