Het indoorseizoen is begonnen!

Op verschillende plekken in Nederland steeg het kwik deze week tot boven de 20 graden. Goed nieuws voor schutters die geen genoeg krijgen van het outdoorseizoen, maar nu november is aangebroken is de handboogzomer toch echt voorbij. 

Gelukkig is er ook in de winter voldoende te beleven op handbooggebied. Stage 1 van de Lowlands Shootout is zelfs al achter de rug en volgend weekend staat in Weert Kings of Archery op het programma. Voor je het weet is het lente en zijn ook de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten in ‘s-Hertogenbosch in aantocht.

Lees snel verder als je één van onze Archery2019 Superfans wilt worden, hoe je gratis toegang kunt krijgen tot de WK en andere sportevenementen met de BrabantSport ClubCard en als je meer wilt weten over de ambities van NHB-directeur Arnoud Strijbis.

 

Deel je ideeën en word Archery2019 Superfan!

Kun je niet wachten tot de wereldkampioenschappen beginnen en heb jij fantastische ideeën om van Archery2019 een nog groter feest te maken? Dan zoeken wij jou als Archery2019 Superfan!

Wat doet een Archery2019 Superfan?

  • Je deelt je beste idee(ën) met de organisatie van Archery2019 via superfan@wkhandboogschieten.nl
  • Je weet alles van de wereldkampioenschappen en deelt deze informatie met je club en clubs in de omgeving
  • Je zorgt ervoor dat alle handboogverenigingen in de buurt het Archery2019 clubpakket ontvangen (o.a. een poster, flyers en stickers)
  • Je enthousiasmeert clubgenoten, vrienden en familie om naar ’s-Hertogenbosch te komen

Jouw beloning als Archery2019 Superfan

  • Archery2019 middag met een handboogclinic met een van de toppers van TeamNL
  • Uitnodiging voor de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten 2019
  • Unieke ervaring om de Wereldkampioenschappen in ’s-Hertogenbosch van dichtbij mee te maken

BrabantSport ClubCard

BrabantSport, trotse sponsor van de WK Handboogschieten

In Brabant vinden jaarlijks veel topsportevenementen plaats. Van de GP Adrie van der Poel in Hoogerheide tot het EK cross bij de Beekse Bergen. En van de World Cup Swimming in Eindhoven tot de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten op de Parade in ‘s-Hertogenbosch. Met de BrabantSport Clubcard hoef je er niks van te missen!

Meld je nu via www.brabantsport.nl aan voor de BrabantSport ClubCard. Je maakt dan kans op gratis tickets voor door BrabantSport gesponsorde evenementen én je wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse Team BrabantSport fandag. Ook verloten we onder de aanmelders 10 seizoenkaarten én een golden ticket; een jaar lang als VIP naar onze evenementen.

Meld je snel aan voor de gratis BrabantSport ClubCard en wie weet zien wij je volgend jaar als VIP bij de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten in ‘s-Hertogenbosch!

 

Trots in plaats van bescheidenheid

Arnoud Strijbis: “Archery2019 is uniek podium voor complete handboogsport”

Image

Handboogschutters mogen trotser zijn op hun sport. Dat is de mening van Arnoud Strijbis, algemeen directeur van de Nederlandse Handboog Bond. “We zijn vaak nog te bescheiden. We mogen met zijn allen veel meer uitstralen wat voor mooie, knappe sport dit is.”  

De NHB-directeur hoopt dat de WK een positieve bijdrage kunnen leveren aan dit gevoel. Zeker als straks één of meerdere Nederlandse deelnemers een medaille weten te winnen op de Parade, het hart van de stad ’s-Hertogenbosch. 

“De ambitie is om tenminste drie Olympische startbewijzen te verdienen en daarnaast in ieder geval één Nederlandse wereldkampioen af te leveren. Dat gaat niet gemakkelijk worden, want de top is breed. Maar daar gaan we wel voor.”