5 december is niet alleen de dag van de verjaardag van Sinterklaas, maar ook de internationale dag van de vrijwilliger. In Nederland houden we de nationale dag van de vrijwilliger op 7 december. Het is dan ook een uitgelezen kans om iedereen die actief is in de handboogsport te bedanken voor zijn/haar inzet. Dus…
Scheidsrechters, wedstrijdleiders, scoreverwerkers, blazoenvervangers, kantinepersoneel, bestuurders, wedstrijdorganisatoren, parcoursbouwers, chauffeurs, sjouwers, lijnentrekkers, accommodatiebeheerders, klusjesmensen, terreinknechten, ledenadministrateurs, trainers, websitebeheerders en alle anderen die zich inzetten voor de handboogsport. 
Dank jullie wel voor jullie inzet,
Dank jullie wel dat jullie mogelijk maken dat jong en oud veilig en met plezier zijn sport en spelletje kan beoefenen,
Dank jullie wel dat onze accommodaties er zijn en blijven,
Dank jullie wel dat jullie er zijn voor de sporters en de sport!

 

 

Zonder jullie geen handboogsport, zonder jullie geen helden! Samen voor de sport!

Grote dank!
Arnoud Strijbis, Algemeen Directeur Nederlandse Handboog Bond