Kortingsactie en exclusieve voorverkoop voor NHB-leden

Leden van de Nederlandse Handboog Bond kunnen van 14 december tot en met 31 januari met korting kaarten kopen voor de finales van de Wereldkampioenschappen Handboogschieten 2019 in ’s-Hertogenbosch. De exclusieve voorverkoop voor NHB-leden is inmiddels van start, waarbij NHB-leden profiteren van €2,50 korting per ticket, per sessie. 

Om zoveel mogelijk NHB-leden de kans te geven om de finales van de wereldkampioenschappen bij te wonen, zijn de twee finaledagen van de wereldkampioenschappen opgedeeld in een ochtend- en een middagsessie, met op 15 juni de compound finales en op  16 juni de recurve finales. Volwassenen betalen niet de gebruikelijke €15,00 maar slechts €12,50 voor een bezoek aan de Archery2019 Arena, terwijl kinderen tot en met 12 jaar niet €10,00 maar €7,50 per ticket betalen. Bij een bezoek aan alle vier de sessies loopt het voordeel dus op naar €10,- (De genoemde prijzen zijn exclusief €1,50 servicekosten per ticket, per sessie).

Dukes of Archery tournament

Tegelijkertijd met de start van de kaartverkoop gaan ook de inschrijvingen van start voor het Dukes of Archery Tournament. Het toernooi op zaterdag 15 juni is de ultieme kans voor schutters om een wedstrijd op de venue van de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten te schieten. Compound en recurve schutters van alle niveaus zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het toernooi, waar in totaal plaats is voor ongeveer 300 schutters. Voor de drie beste van iedere categorie liggen geldprijzen klaar van respectievelijk €150,-, €100,- en €75,-. Het inschrijfgeld voor Dukes of Archery bedraagt €35,- (exclusief 1,50 servicekosten).

 

Koop je tickets of deelname aan Dukes of Archery hier!!