Hi! Ik ben Ted Verberne, 18 jaar en woon in Aijen. Sinds maandag (28-01-19) ga ik het handboog team versterken met de werkzaamheden van een marketing en communicatiemedewerker.

Op dit moment studeer ik op de Young Talent Academy in Nijmegen. Het is een onderdeel van ROC Nijmegen. Ik ga naar deze school omdat ik topsporter ben, namelijk keeper bij de jeugd van NEC Nijmegen.

 

“Juist kijken naar andere soorten topsport”

 

“Waarom stage lopen bij de Handboogbond terwijl je voetballer bent? Kun je toch beter bij NEC-stage lopen!?” Dat is de vraag die mij veel gesteld werd. “Waarom niet” denk ik altijd. “Juist kijken naar andere soorten sport. In elke sport valt er wel iets te leren waardoor je je kunt door ontwikkelen in jouw sport maar ook als mens.”

Wat kan ik als keeper dan leren van verschillende sporten?: “Tennissen, leer je snel voetenwerk. Tafeltennis, reactiesnelheid en coördinatie. Basketbal, Timing en afzet. Overal leer je wel iets. Durf je horizon te vergroten.” Dat is het antwoord en tip die ik mensen geef.

Door deze bond kan ik mijn sport en stage goed combineren. De komende maanden ga ik samen met de afdeling communicatie bezighouden met communicatie en promotiemiddelen rondom de wereldkampioenschappen 2019 welke plaats gaan vinden in Den Bosch.