Foto: DutchTarget – archery news & imaging

Van 26 Februari t/m 2 Maart 2019 zal TeamNL deelnemen aan de Europese kampioenschappen Indoor. Dit EK zal plaatsvinden in Turkije in stad Samsun. Bondscoach Emiel Custers zal de sporter begeleiden tijdens dit evenement.  

Tijdens de vorige editie van het EK won het compound team, bestaande uit Peter, Mike en Pim van de Ven, nog het zilver. Mike Schloesser deed hetzelfde in de individuele competitie. Het compound team bestaat in 2019 uit het drietal Peter, Mike en Sil, die samen begin 2018 nog brons pakte tijdens het WK indoor.

Gaby Bayardo zal proberen haar goede vorm dit indoorseizoen door te zetten naar een goede prestatie op het EK. Afgelopen weekend won ze nog een van de meest prestigieuze indoortoernooien, de Lancaster Classic 2019.

De volgende sporter zijn geselecteerd voor de uitzending naar het EK Indoor:

Compound heren:

  • Mike Schloesser
  • Peter Elzinga
  • Sil Pater

Recurve vrouwen:

  • Gabriela Bayardo Chan

Recurve heren:

  • Willem Bakker