De Nederlandse Handboog Bond heeft met droefheid kennis genomen van het overlijden van Leo van der Sangen op 79 jarige leeftijd. Onze gedachten zijn bij de familie en vrienden van Leo, zijn clubgenoten van Landmans Unie 1843 Schijndel en zijn vele handboogvrienden in binnen- en buitenland.

Leo van der Sangen was een graag geziene handboogsporter en verenigingslid. In de 50 jaar lidmaatschap van Landmans Unie1843 Schijndel heeft hij zich onder diverse bestuurlijke functies tientallen jaren belangeloos ingezet voor zijn geliefde sport. Naast bestuurslid was Leo ook actief als trainer, scheidsrechter en wedstrijdorganisator. Binnen de NHB heeft Leo zich met hetzelfde enthousiasme ingezet voor de scheidsrechterscommissie en als assistent-bondscoach voor de Nationale ploegen. Voor zijn tomeloze inzet ontving Leo in december 2011 de Gouden Bondsspeld.

Met het overlijden verliezen we een gewaardeerd lid, maar wel een die de sport ontelbare mooie herinneringen heeft achtergelaten.