Op zaterdag 23 februari 2019 wordt een Trainingsworkshop georganiseerd in Apeldoorn, inhoudelijk verzorgd door Niklas Krause; deze workshopdag is voor iedereen toegankelijk die kennis wil maken met Run-Archery of die zich goed wil voorbereiden op het seizoen 2019. Meldt je hiervoor nu aan via een mail naar willem1964@icloud.com

Nicklas Krause behoort tot de absolute top in Run-Archery, hij traint heel gericht en heeft met zijn coach over alle kleine details nagedacht. De workshop is mooie kans om vanaf het begin van het seizoen de goede trainingsaspecten op te pakken. Het programma voor 23 februari ziet er als volgt uit:

Ochtend sessie vanaf 10:00 uur
1.welkom met koffie
2 structuur van de trainingsopbouw
3. planning van de training en de trainingssessies
4. Hartslag, controle tijdens de wedstrijd en de belangrijkheid ervan voor Run Archery
5. Verschil in schieten op vaste doelen en op de klapdoelen
6. Hoe kun je sneller schieten. Welke punten kunnen sneller en welke schietonderdelen kunnen niet sneller
7.Het mentale spel “the hart of the run archery”.
8. open discussie

Pauze,  Middag sessie:
9. Schietsessies op de klapdoelen,
10. filmopnames en analyses voor persoonlijke aandachtspunten
11. speciale hardloopsessie van Nicklas waarin hij laat zien hoe aan zijn loopsnelheid komt en tegelijk het resultaat van zijn schiet zuiverheid optimaal houdt.

Niklas Krause is een topsporter en kent de binnenkant van de Run Archery.  Voor een groot deel benaderd hij dit als een biatlon atleet. We kennen zijn snelle en effectieve schietstijl, zijn loopvermogen en zijn mentale kracht. 23 februari gaat hij zijn ervaringen met ons delen. Veel om te leren en veel om het komende jaar mee te nemen! Pak je kans. Je kunt je opgeven bij willem1964@icloud.com. Om de reiskosten voor Niklas te vergoeden vragen we een bijdrage van 10,- Neem je boog, sportieve kleding en je telefoon mee voor je eigen video opnamen. Het dagprogramma begint om 10.00 en duurt tot circa 17.00.

De Run-Archery wedstrijdagenda voor 2019 is vastgesteld. Reserveer de data gelijk in je agenda en beter nog meldt je gelijk aan via een mail naar de organisatie. Of makkelijk in 1x voor alle wedstrijden via één mail naar runarchery@st-switbertus.nl onder vermelding van naam, land, geboortejaar, geslacht, vereniging, eventueel NHB bondsnummer en verklaring of je akkoord bent met gebruik van foto en naam voor publicatie.

Een week voor de Nederlandse seizoen opening in Lichtenvoorde is op 6 april de wedstrijd in Werder; we zijn dan van harte uitgenodigd door onze sportvriendin Sandra Szulc. Het lijkt ons leuk in Werder met een grote Nederlandse afvaardiging van de partij te zijn! Tip: deze wedstrijd is mooi te combineren met een bezoek aan Berlijn. De bedoeling is om samen te rijden.

Bekijk om na te genieten  het verslag van de laatste wedstrijd en finale van de CUP2018 in Wageningen; nu met veel prachtige foto’s onder hyperlinks.