Vorig jaar september is de kick off geweest voor het Archery For Everyone. Dit is project richting het WK. In de Regio Randstad en de Regio Den Bosch zijn handboog clinics gegeven voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke, visuele en auditieve beperking. Deze clinics werden voornamelijk gegeven bij het speciaal onderwijs.

Dit succesvolle side event zal op 8 juni worden afgesloten tijdens het WK Para Archery in Den Bosch.
De finale van Archery For Everyone zal geschoten worden op de Rugby club The Dukes, met daarna een prijsuitreiking.

Deze dag heeft ook als doel om de mogelijkheden van de handboogsport te laten zien en ervaren. De organisatie wil graag dat deze finaledag voor de deelnemers een onvergetelijke en succesvolle dag gaat worden.

We doen hierbij dan ook een oproep aan de verenigingen in Nederland om te inventariseren of er leden zijn in deze doelgroepen die mee willen doen met deze finaledag.

Aanmelden kan door voor 27 mei een email te sturen naar: para@handboogsport.nl