Aan de andere zijde van het wedstrijdveld was Jody Vermeulen (699) de sterkste dame van het TeamNL compound. De Eindhovense begon zeer overtuigend met een 7e score in de eerste helft, maar zakte in de tweede doorgang iets terug tot plaats 12, waarmee ze slechts 1 ronde mag overslaan.

Stadsgenoot Sanne de Laat eindigde met haar score van 696 op plek 23 in de ranglijst. Het derde teamlid Inge van Caspel, tegenwoordig ook woonachtig in Brabant, vond zich met 683 punten ook ruimschoots binnen de cut-off van 104 sporters. In de landenstrijd staat het team ook sterk, met een zesde notering in de lijst.

Top drie klassering mixed team

De beste sporters van iedere categorie vormen samen het mixed team klassement. De nummer 2 van de heren, Schloesser en de nummer 12 bij de dames, Jody Vermeulen, zijn als koppel goed voor een derde notering in de landenstrijd.