Fraaie loopronde en gastvrije locatie

Zaterdag 29 juni is voor de 2e keer de Run-Archery in Oirschot. In 2018 heeft het organisatieteam onder leiding van Tonny van Kuringen en Wally van Mierlo zich ruimschoots bewezen met een succesvol evenement. Voor de Run-Archery is een prachtige locatie beschikbaar met een overzichtelijke start/finish en schietopstelling vlakbij het gezellige clubgebouw van de atletiekvereniging aan de Bloemendaal 5a, 5688 GP Oirschot. De loopronde staat bekend als de fraaiste in het Nederlandse Run-Archery circuit; een uitdagende glooiende route door een mooi bosgebied.

Lees voor meer info deze flyer. Verspreid deze en doe samen mee!! Aanmemelding: Oirschot 29 juni, contact Tonny van Kuringen, +31 628898149, aanmelding: jotosato@hotmail.com

Voorlopig programma

  • 9:30 aanmelden / afhalen startnummer
  • 10:00 inschieten
  • 11:00 kwalificatie
  • 11:45 pauze / aanmelding estafette
  • 13:00 C-Finale
  • 13:35 B-Finale
  • 14:10 A-Finale
  • 15:00 Estafette
  • 15:30 Gezamenlijk opruimen
  • 16:00 Prijsuitreiking

Agenda Open Dutch Run-Archery CUP 2019:

Meld je aan voor deze wedstrijd of makkelijk in 1x voor alle wedstrijden van de Open Dutch Run-Archery CUP via één mail naar runarchery@st-switbertus.nl onder vermelding van naam, land, geboortejaar, geslacht, vereniging, eventueel NHB bondsnummer en verklaring of je akkoord bent met gebruik van foto en naam voor publicatie.