TeamNL heeft tijdens de European Games in Minsk het zilver veroverd in de gemengde teams compound. Mike Schloesser en Sanne de Laat verloren in de finale pas na shoot-off van het duo uit Rusland.

Schloesser en De Laat plaatsten zich als tweede in de kwalificatieronde en behaalde met gemak de gouden finale van de Europese Spelen. Daarin troffen ze de nummer 1 uit de kwalificatieronde, Rusland (Avdeeva/Bulaev)

Rusland begon foutloos aan de partij waar Nederland een paar cruciale punten liet vallen. Na drie van de vier doorgangen had het team uit Rusland een voorsprong van twee punten uitgebouwd. in de laatste serie lukte het Mike en Sanne om een foutloze ronde te noteren waarmee ze alsnog een shoot-off wisten af te dwingen.

In de shoot-off was Rusland alsnog de betere met 18 tegen de 17 punten van Nederland.