Tijdens het wereldkampioenschap in Den Bosch kon je er eigenlijk niet omheen, onze campagne ‘free your mind’. Tijdens deze twee weken hebben we met de inzet van verenigingen en vrijwilligers meer dan 8500 mensen onder de boog gezet en konden zij kennis maken met onze mooie sport.

Even een stap terug in de tijd want we begonnen in mei met een viertal inspiratiesessie verspreid door het land. Bij deze roadshow door het land spraken wij met 24 enthousiaste verenigingen die actief aan de slag konden met de campagne. Ja, zelf aan de slag gaan want met deze campagne bieden wij een toolkit aan welke te personaliseren is voor iedere vereniging. Zo kunnen verenigingen zelf bepalen wat zij kunnen gebruiken en dit zo maximaal mogelijk inzetten.

Tientallen verenigingen deden actief mee met de eerste inzet van de campagne tijdens het wereldkampioenschap voor zowel para als valide schutters in Den Bosch. Samen organiseerden zij open dagen en clinics onder de vlag van ‘free your mind’.

Dit was enkel de start van de campagne want de komende periode kun je deze beelden nog veel vaker voorbij zien komen rondom de EFAC, maar natuurlijk ook in september. September de maand die we kunnen omdopen tot NK maand met maar liefst vijf nationale kampioenschappen en de Lowlands Shootout finale.

Meer informatie kun je vinden op www.handboogsport.nl/freeyourmind