Het Junioren recurve team bestaande uit Gijs Broeksma, Damian Vaes en Jonah Wilthagen hebben overtuigend het goud gewonnen tijdens de tweede ronde van de Youth Cup in Boekarest.

Het team kwalificeerde zich als eerste met een score van 1957 punten met vier punten verschil op de nummer twee, Frankrijk. Deze sterke vorm hebben de drie junioren doorgezet met een 6-0 winst op Italië in de kwartfinale, een 5-1 winst tegen Polen in de halve finale en een 5-1 winst van Rusland in de finale. Hiermee heeft het team geen enkele set verloren in dit gehele toernooi.

Zowel het recurve cadetten team als het recurve mixed team moesten hen meerdere erkennen in de kwartfinales. Het cadetten team bestaande uit Yaël Smeets, Kay van Laarhoven, Chris Groot Wassink won met 5-1 van Roemenië in de 1/8 finales maar verloren later op de dag met 3-5 van Oekraïne. Het mixed team met Laura van der Winkel en Damian Vaes wonnen met een shoot-off de 1/8 finale tegen Rusland, maar toen er opnieuw besloten moest worden met een shoot-off in de kwartfinale verloren zij deze tegen Italië.
In het individuele toernooi braken alleen Gijs Broeksma, Jonah Wilthagen en Max Verwoerdt door tot de kwartfinales.