Verdeeld over zes wedstrijddagen zijn circa 150 jeugdige handboogschutters de strijd met elkaar aangegaan om de felbegeerde JeugdFITA Cup 2019.
Deze competitie startte op 11 mei in Goirle. Daarna volgde wedstrijden in Berkel-Enschot, Almere, Purmerend en de afsluitende wedstrijd was op 14 juli in Schijndel.

De competitie heeft geresulteerd in deze eindstand JeugdFITA Cup 2019.

Traditiegetrouw worden de bekers voor de winnaars van iedere categorie uitgereikt tijdens de middagpauze van het NK Outdoor Jeugd. Dat zal gebeuren op zondag 1 september 2019 bij handboogvereniging De Meierijers (adres voor navigatie: Hoolstraat 4a, Berkel-Enschot).

De Nederlandse Handboog Bond bedankt alle deelnemers voor hun sportiviteit en de verenigingen Sint Sebastiaan Goirle, De Meierijers Berkel-Enschot, HBS Almere, Waterlandschutters Purmerend en Landmans Unie Schijndel voor de vlekkeloze organisatie.