Afgelopen zondag 1 september heeft algemeen directeur Arnoud Strijbis een oorkonde voor het 125-jarig jubileum van Sint Hubert Elsloo uitgereikt. De vereniging vierde dit jubileum met een drukbezochte receptie. Tegelijkertijd werden drie leden in het zonnetje gezet. Zo kreeg de heer Harry Wintraecken een zilveren bondsspeld, omdat hij 60 jaar lid is van de NHB en Sint Hubert.

Het was een grote eer voor de leden van de vereniging, de club beschikt nu over 10 automatische banen en een prachtig clublokaal, maar momenteel is de grote wens om het lokaal uit te breiden en geheel te overkappen en de rest van de zusterverenigingen kunnen wedijveren en hierdoor de toekomst als oudste vereniging van Elsloo te handhaven.

Heeft u ook een jubileum van de vereniging of een lid? Of vragen over bepaalde onderscheidingen? Kijk dan op onder het kopje verenigingen – regelingen. Daar vindt u dit document over de bondsonderscheidingen:  https://docs.google.com/document/d/1C4ngzgpZMdnWC1teb0geC5DWB_R8ZPgf7vxqLzX4RoA/edit#heading=h.wi3klfftnf2c