Van 5 tot en met 13 oktober 2019 bedanken sportbonden en -verenigingen gezamenlijk onze scheidsrechters, juryleden en officials. Zij zetten zich vaak belangeloos in voor de sport en daar mogen ze best eens voor in het zonnetje worden gezet.

Zonder scheids geen wedstrijd, ze zijn onmisbaar. Daarom wordt de aanwezigheid van een scheidsrechter vaak als vanzelfsprekend gezien. Toch zijn het net als de sporters zelf en (andere) vrijwilligers binnen een vereniging – mensen met passie voor de handboogsport die in hun vrije tijd op het veld staan, zonder hen hebben we geen wedstrijd in welke vorm dan ook. 
De Week van de Scheidsrechter biedt elke vereniging en elke sporter een mooie gelegenheid om alle handboog scheidsrechters eens in het zonnetje te zetten. Dat doen wij dus ook hier!

Scheidsrechters bedankt!