Mike Schloesser heeft in tijdens de Indoor World Series in Rome het brons veroverd op het onderdeel compound. Hij versloeg in de strijd om het brons de Sloveen Stas Modic met een perfecte score 150-149.

De gedeelde nummer 1 uit de plaatsingslijst had een bijna foutloze run richting de medaille strijd. Schloesser versloeg opeenvolgend de Italiaan Ibba 149-147, de Fransman Peineau 149-147 en de Deen Damsbo 150-148. In de halve finale werd het tegen de Amerikaan Cousins gelijk na de reguliere 15 pijlen 148-148. In de beslissende shoot-off schoten beide heren een 10, echter de pijl van Cousins landde net beter richting het midden.

Met de winst in de bronzen finale over Modic pakte Schloesser zijn derde opeenvolgende podiumplaats tijdens de Indoor World Series seizoen 2020. Na zilver in Macau en winst in Luxemburg is nu het brons voor de Nederlander.

Mr. Perfect zal van 17-19 januari zijn indoorseizoen vervolgen met de volgende Indoor World Series in Nimes, Zuid-Frankrijk.