Lancaster USA | Mike Schloesser heeft in de Verenigde Staten voor de tweede maal het prestigieuze Lancaster Archery Classic op zijn naam weten te schrijven. Hij versloeg in de uiteindelijke shoot-up de Amerikaan James Lutz

De Lancaster Archery Classic is na Las Vegas het grootste indoor toernooi ter wereld. Het toernooi, dat drie dagen beslaat, is een samenkomst van de absolute grootmachten in het handboogschieten. De compound discipline, waarmee Mike schiet, is daarbij het hoofdnummer van het toernooi.

Schloesser (winnaar 2017, 2e 2019) mocht als klassementsleider als laatste aantreden in de shoot-up ronde, een uniek format binnen het handboogschieten. Daarin was de Amerikaan James Lutz zijn tegenstander. Na de vier schietbeurten verloor de Limburger slechts 2 punten, waarmee hij de eindoverwinning veilig stelde. Schloesser mocht een cheque van $20.000 dollar in ontvangst nemen.