Update Coronavirus

Deze nieuwsbrief gaat met name over de gevolgen van de uitbraak en verspreiding van het Coronavirus in de wereld, in het bijzonder in Nederland. De afgelopen weken hebben wij via de website, sociale media en gerichte e-mails al een aantal malen gecommuniceerd. Ook zullen wij waar nodig de nieuwsbrief als informatiebron gebruiken.

Binnen de handboogsport heeft dit reeds tot diverse maatregelen geleid, die steeds via onze mediakanalen zijn gecommuniceerd. Dit zullen wij de komende periode blijven doen. In deze nieuwsbrief geven wij u de hoofdlijnen van de ontwikkelingen mee.

Mochten er vragen zijn aan de NHB, schroom niet om contact met ons op te nemen. Gelet op de situatie zijn wij ook buiten kantoortijden telefonisch bereikbaar.

Arnoud Strijbis
Algemeen Directeur Nederlandse Handboog Bond

LEES NIEUWSBRIEF