Agenda Run-Archery 2020

De wedstrijdplanning voor het Run-Archery seizoen 2020 staat natuurlijk ook aardig op de kop. Werder en Lichtenvoorde zijn afgelast in verband met Corona, onze hoop is nu gevestigd op Roermond; hopelijk kan deze wedstrijd wel doorgaan. Ondertussen voor alle vrienden van Run-Archery: houdt afstand, pas goed op jezelf en je naasten en blijf gezond!!

Tip: Werk aan je conditie, fitheid en vooral ook weerstand: dus ga alleen of met een paar man regelmatig hardlopen! Heerlijk buiten. Liefst in de ontluikende natuur en met door omstandigheden frissere lucht.

 • 20 juni 2020: 2e wedstrijd Dutch Run-Archery CUP (sprint) in Roermond, info via 06 2271 5669 info@thearcheryclub.nl
 • 26 september 2020: 3e wedstrijd Dutch Run-Archery CUP / tevens NK in Zoetermeer, info via +31 641712882, inoutevents@hotmail.com
 • 10 oktober 2020: Europa CUP Tjechië Nova Mesto (WA kalender)
 • 17 oktober 2020: 4e wedstrijd Dutch Run-Archery CUP / tevens NK Sprint in Oirschot; +31 628898149, jotosato@hotmail.com
 • Vanaf nu is aanmelding mogelijk en wenselijk via email aan de organisatie. Onder vermelding van naam, geboortejaar, naam, land, geboortejaar, geslacht, vereniging, eventueel NHB bondsnummer en verklaring of je akkoord bent met gebruik van foto.
 • Klik hier voor de Europese agenda 2020 / click here for international kalender 2020

Vervallen of uitgesteld door Corona virus:

 • 4 april 2020; Seizoensaftrap in Werder / Berlijn, bij onze sportvriendinnen Sandra en Lea, info via os_lunatum@gmx.de, voor flyer klik hier
 • 25 april 2020: 1e wedstrijd Dutch Run-Archery CUP in Lichtenvoorde, info via 06 5123 9253, runarchery@st-switbertus.nl

Open Dutch Run-Archery CUP 2020

Interessante informatie over Run-Archery:

  • Kennisdocument over Run-Archery training en opzetten van een traingingsgroep
  • Lees hier het reglement voor Run-ArcheryInteressante informatie over Run-Archery
  • Promotie: verspreid of deel deze informatie flyer 2020
  • Promotie / RUNNER’s world magazine Op 13 februari verschijnt de nieuwste uitgave van hét loopblad RUNNER’s https://www.runnersworld.com/https://abonnement.runnersworld.com/losse-nummers met aandacht voor Run-Archery. Dit magazine is in de Benelux verreweg het best gelezen blad voor hardlopers. We verwachten hieruit een positieve impuls voor onze sport.
  • Tijdens een winterclinic Run-Archery in Oirschot op zaterdag 11 januari zijn foto’s gemaakt voor het magazine. Voor deze spontane winterclinic waren we te gast bij Run-Archery team Oirschot bij de super gastvrije familie van Mierlo, mede ter gelegenheid van het vertrek van Milou en Stef naar Nieuw-Zeeland
  • Promotie is nodig voor onze sport; als je de flyer door hier te klikken zou willen delen; heel fijn. Desgewenst kun je via reply het originele document krijgen om aan te passen voor werving in je eigen regio.
  • NHB Ledenpas In het kader van promotie van onze sport waarderen we het bijzonder dat een Run-Archery foto als beeld is gebruikt op de NHB ledenpassen 2020. NHB hartelijk dank voor dit commitment!!!

Spannende afsluiting Run-Archery seizoen 2019: NK Sprint Wageningen (click here for the results)

Klik hier voor de uitslagen. De foto’s bekijkje hier https://handboogsport.smugmug.com/Runarchery. Bij deze de voorlopige internationale Run-Archery agenda voor 2020.