De handboogsport komt weer op gang, vanaf 11 mei mag iedereen weer buiten sporten. De wedstrijden blijven alsnog verboden, wel mogen er wedstrijdjes op trainingen gedaan worden. De Nederlandse Handboog Bond (NHB) wil van deze mogelijkheid gebruik maken door het aanbieden van landelijke challenges. In samenwerking met de Discipline Commissie Run-Archery is zo de Run-Archery Challenge tot stand gekomen. 

Hoe de challenge precies te werk gaat wordt hier uitgelegd. De resultaten kan de trainer of begeleider van zijn sporter via dit uitslagenformulier doorgeven. De video’s hoeven nog niet gedeeld te worden. Van de winnaars van iedere categorie zullen de video’s opgevraagd worden zodat de NHB die samen met de einduitslag kan delen via de sociale kanalen. Voor de winnaars is er een leuke prijs te winnen. De resultaten van de Run-Archery Challenge dienen vóór zondag 24 mei – 20:00 uur te worden ingeleverd.

Vragen? Mail ons gerust via verantwoordehandboogsport@handboogsport.nl.