De NHB nieuwsbrief van vandaag, 4 november, staat online. Lees de nieuwste ontwikkelingen voor verenigingen en schutters.

Het is de eerste woensdag van de maand en dat betekent weer een nieuwsbrief. Dat de premier van Nederland zijn schema aanpast aan het schema van de nieuwsbrieven van de NHB is natuurlijk wel bijzonder. Eigenlijk zouden we ondertussen graag weer veel nadrukkelijker informatie verstrekken over andere zaken dan de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Wij hebben er echter wel bewust voor gekozen om andere onderwerpen voorrang te geven in de nieuwsbrief. We willen namelijk laten zien dat we veerkracht hebben en dat we juist nu ook werken aan de toekomst. De handboogsport heeft veel moois in alle facetten en dat laten we zien. Daarom ook aandacht voor de opleidingen voor wedstrijdleider en scheidsrechter, die nog dit jaar digitaal worden georganiseerd. Aandacht voor de werkgroep evenementen die in oprichting is en meer.

Klik hier voor de nieuwsbrief.