24 november 2020 was een heugelijke dag voor het 125-jarige Landmans Eendracht Wanroij. Die dag vierde de vereniging de 125e verjaardag en dat ging niet zonder aandacht voorbij.

Sterker, de vereniging kreeg de Koninklijke Erepenning overhandigd uit handen van de heer M.A. Fränzel, waarnemend burgemeester van de Brabantse gemeente Sint Anthonis. Met de erepenning werd onderstreept dat de historie van de vereniging van waarde is en dat de toekomst groot is. De penning wordt verleend aan verenigingen die ten minste 50 jaar bestaan bij een veelvoud van 25 jaar.
Landmans Eendracht Wanroij werd opgericht in juni 1895 rond de stamtafel van het café van Francis en Marijke Walraven. Naast beugelen, biljarten en kaarten werd het tijd voor de handboogsport. In de loop der jaren kwam het Koningsschieten, kreeg de vereniging een keizer en waren er hoogte- en dieptepunten. Zo waren de jaren tijdens de Tweede Wereldoorlog moeilijk en ingewikkeld. De vereniging weigerde zich onder landelijke registratie te plaatsen en werd pro forma opgeheven. Ondertussen bleven de leden fanatiek doorschieten en kwam de vereniging na de oorlog weer op gang. Na de oorlog werden er grote stappen gezet met uitbreiding van de accommodatie met uiteindelijk de opening van een nieuwe locatie in 2007. Zelf gebouwd door de leden.

Na de eerste feestelijke bijeenkomst werd er nog een bijeenkomst gehouden. Bij deze bijeenkomst overhandigde bondsbestuurder Jeroen Faro het aandenken van de NHB ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan.