Wat doet de NHB voor haar leden?

Het is een vraag die regelmatig wordt gesteld en waar medewerkers van het bondsbureau dan ook geduldig antwoord op geven. De NHB is er voor iedereen die schiet met pijl en boog, is de hartelijke beschermer van de handboogsport en maakt de handboogsport mogelijk in alle verschijningsvormen. Dat doen met heel veel vrijwilligers en een kleine werkorganisatie die kantoor houdt op Papendal (of eigenlijk thuis sinds het begin van de coronapandemie).
 

Om duidelijker te maken wat we doen, hebben wij op een rij gezet wat we doen voor de handboogsport. Dat gaat om alles wat direct met de sport te maken heeft en allerlei zaken die nodig zijn om de sport mogelijk te maken. We organiseren wedstrijden, maar dragen ook bij aan de lobby richting de Haagse politiek. Klik hier voor het overzicht van NHB activiteiten.

 

 
 
 
Heb je hier vragen over? Heb je opmerkingen? Mis je iets of ben je er simpelweg blij mee? Laat het ons weten via info@handboogsport.nl.