De eerste woensdag van de maand betekent dat het weer tijd is voor een reguliere nieuwsbrief. Dat betekent geen overzicht van beperkende maatregelen, maar inzicht in wat we doen en wat relevant is voor de verenigingen en haar leden.

Zo nemen we jullie mee in de veranderingen door de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR), die door diverse partijen in het land wordt omschreven als een groot ijsberg die recht op verenigingen afvaart. Ondertussen weten wij bij Handboogsport Nederland beter. Er moet zeker wel iets gebeuren, maar met gezond verstand komen we er wel. Laat je dus niet gelijk verleiden tot allerlei dure adviseurs, maar gebruik het stappenplan dat in deze nieuwsbrief staat. 

Wees up to date over de nieuwste ontwikkelingen in de handboogsport. Over  het sportakkoord, oproep van het communicatielab en nog meer.

Klik hier voor de nieuwsbrief