Omdat de coronabeperkingen voortduren, kunnen we nog niet van mooie handboogevenementen genieten. Dat betekent echter niet dat we stil blijven zitten. Tot de tijd dat ‘gewone’ wedstrijden weer mogen, hebben wij een nieuw initiatief dat past binnen de huidige situatie: de #BacktoArchery Remote 1440 Round.

Met de lente en zomertijd in aantocht wordt het aantrekkelijker om weer lekker buiten een pijltje te schieten. Om het competitie- en verenigingsgevoel te stimuleren is een concept bedacht waarmee jong en oud zich kan meten met handboogsporters vanuit het hele land. In de boogklassen recurve, compound, barebow, instinctive bow en longbow. Zo blijven we actief en vitaal en zorgen we ervoor dat we goed voorbereid zijn op het moment dat de officiële wedstrijden weer opgestart worden.

De #BacktoArchery Remote 1440 Round gaat van start op maandag 5 april en duurt t/m zondag 2 mei 2021. Deze ronde kan iedereen schieten bij zijn eigen vereniging.

Benieuwd naar de opzet? Klik hier voor de gedetailleerde wedstrijdinformatie,

Schrijf jezelf snel en kosteloos in via het inschrijfformulier