In navolging van de eerder opgestarte Indoor 2D-competitie starten we nu ook voor deze discipline een nieuw initiatief: de #BacktoArchery 2D Animal Target Outdoor. Passend binnen de huidige situatie en ideaal om juist nu actief te blijven.

Met de lente en zomertijd in aantocht wordt het aantrekkelijker om weer lekker buiten een pijltje te schieten. Om het competitie- en verenigingsgevoel te stimuleren is een concept bedacht waarmee jong en oud zich kan meten met handboogsporters vanuit het hele land. In zowel de technische als traditionele boogklassen. Zo blijven we actief en vitaal en zorgen we ervoor dat we goed voorbereid zijn op het moment dat de officiële wedstrijden weer opgestart worden.

De #BacktoArchery 2D Animal Target Outdoor gaat van start op maandag 5 april en duurt t/m zondag 2 mei 2021. Deze competitie kan iedereen schieten bij zijn eigen vereniging.

Benieuwd naar de opzet? Klik hier voor de gedetailleerde wedstrijdinformatie,

Schrijf jezelf snel en kosteloos in via het inschrijfformulier