De World European Bow Hunter Championships 2021 in het Franse Confolens gaat niet door. Dit heeft het bestuur van de International Field Archery Association vandaag bekend gemaakt. De WEBHC wordt verplaatst naar volgend jaar en wordt dan alleen een Europees Kampioenschap. De locatie blijft dan Confolens in Frankrijk.

De aanhoudende coronapandemie leidt tot zeer strikte regelgeving in Frankrijk, in het bijzonder in de regio waar Confolens ligt. Dit betekent dat er een noodgedwongen besluit diende te worden genomen om de EBHC te verplaatsen naar 2022. Aan de reeds ingeschreven deelnemers wordt een bericht verstuurd, waarbij ze de mogelijkheden krijgen om hun inschrijving te verplaatsen naar volgend jaar. De gepland EBHC 2022 in Finland wordt mogelijk verplaatst naar 2024. Hier zal later een besluit over worden genomen.

WFAC Estland
Over de organisatie van de World Field Archery Championships 2020/2021 in Estland is nog geen definitief besluit genomen. De Estse organisatoren overleggen met de autoriteiten en verwachten dat er eind april een definitief besluit wordt genomen.