Goed nieuws! Op zondag 11 april 2021 organiseren we in samenwerking met handboogvereniging Ons Genoegen Ysselsteyn een Veldronde. Deze wedstrijd maakt onderdeel uit van een reeks testevenementen die in de maand april onder strikte voorwaarden doorgang mag vinden. Daarmee is dit een unieke kans om als handboogsporter een bijdrage te leveren aan het onderzoek naar een veilige heropening van de samenleving.

Het idee is dat alle aanwezigen op basis van een recent en negatief sneltestresultaat toegang krijgen tot het betreffende evenement. Zo wordt onderzocht hoe de inzet van testbewijzen werkt ten aanzien van de testlogistiek, infrastructuur, ICT en de testbereidheid. De testfase is dus een goede kans om te ontdekken of uiteindelijke inzet van toegangstesten in bepaalde sectoren wenselijk is.

Klik hier voor verdere informatie over de voorwaarden, inschrijving en het maken van een testafspraak.