Zappsport is een kindersportprogramma op NPO 3 waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het wekelijkse onderdeel ‘The Battle’ strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport.

De teamcaptain van de jongens, Ron Boszhard staat in dit onderdeel tegenover de teamcaptain van de meiden, Britt Dekker. Afgelopen zaterdag stond Run Archery op het programma! Een discipline waar kinderen hun energie goed in kwijt kunnen. Deze aflevering is gefilmd op de vereniging HKS Zoetermeer. David Stevenhagen heeft voor deze uitzending de filmcrew zeer goed ondersteund en heeft hij Run Archery goed in beeld laten komen. Hetzelfde geldt voor Jennifer Pols & alle andere vrijwilligers van HKS Zoetermeer die mee hebben geholpen om ‘The Battle’ mogelijk te maken. 

Deze aflevering was afgelopen zaterdag 10 april live te bekijken op NPO3. Maar als je het gemist hebt, niet getreurd, je kan de aflevering bekijken op de NPO site.

Welk team denk jij die er gewonnen heeft? De jongens? Of de meiden?
Klik hier om de uitzending te bekijken.