Handboogactiviteiten konden de afgelopen tijd niet plaatsvinden op de manier zoals we dat voor de coronapandemie gewend waren. Ook in deze tijden wilden we mensen mentaal en fysiek fit, actief en betrokken houden. Handboogsport is een belangrijke uitlaatklep en levert een bijdrage aan het welzijn van onze leden. Er werd daarom een alternatief aanbod ontwikkeld onder de tag #Backtoarchery.

Na ruim drie maanden #BacktoArchery Lockdown Outdoor Games, vier weken #BacktoArchery Remote 1440 Round en vier weken #BacktoArchery 2D Animal Target Outdoor, zijn alle online en remote initiatieven ten einde. We willen alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme, met een speciale vermelding voor organisator Gerrit Buitenhuis.

De remote initiatieven werden mede mogelijk gemaakt door:

IANSEO Archery
Pridex Media
Dutch Bow Store

Aan deze wedstrijden waren geen prijzen verbonden. Voor een volledig overzicht van de scores ga je naar Ianseo.

We vertrouwen erop dat we jullie snel weer ‘gewoon’ aan de meet of op het veld terugzien!

Meer mooie foto’s en herinneringen zijn te vinden in de NHB Back to Archery Facebook groep.