Op zaterdag 12 juni a.s. wordt de voorjaarsvergadering van de Bondsraad gehouden. Op de agenda staan dit keer onder meer het bestuurlijk en financieel jaarverslag over 2020, het voorstel tot aanpassing van de teamgrootte bij 25m1pijl en wordt gesproken over de toekomst van de handboogsport en de NHB met bindingsmodellen en eigentijdse statuten.

De leden van de bondsraad hebben de documenten rechtstreeks in de mailbox ontvangen. Aangezien het een openbare vergadering is en documenten openbaar zijn, staan de documenten ook op www.handboogsport.nl. De documenten zijn hier te vinden. 

Op de agenda staan dit keer onder meer het bestuurlijk en financieel jaarverslag over 2020, het voorstel tot aanpassing van de teamgrootte bij 25m1pijl en wordt gesproken over de toekomst van de handboogsport en de NHB met bindingsmodellen en eigentijdse statuten.

Ook deze Bondsraad zal via videoverbinding plaatsvinden vanwege de geldende beperkingen. Vergaderingen van de bondsraad zijn openbaar en kunnen door iedereen worden bijgewoond. Gelet op de digitale vergaderwijze is aanmelding vooraf voor niet-leden van de bondsraad of bondsbestuur echter noodzakelijk. 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: arnoudstrijbis@handboogsport.nl