Tijdens het TeamNL Olympic Festival kun je op het sportstrand van Den Haag de Olympische Spelen van dichtbij meemaken. Sport doen, kijken en beleven. Ook dinsdag 27 juli is de handboogsport te beoefenen op het strand van Scheveningen.

Van 23 juli tot en met 8 augustus 2021 wordt hét sportstrand van Den Haag omgetoverd tot een festival dat de olympische sferen van Tokio naar Nederland brengt. Op 26 juli was de Dag van de Handboogsport, waarbij Handboogsport Nederland de gehele dag op het festivalterrein was te vinden. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd om de handboogsport te ontdekken. Hierbij staat het Cruyff Court helemaal in het teken van para archery.

Ook is er ‘Tokyo in Town’, waarbij je mee kunt doen aan diverse gratis sportactiviteiten op acht locaties in de stad. De handboogsport is ook hier op meerdere dagen vertegenwoordigd.

Er is op basis van de huidige corona maatregelen een aantal aanpassingen gedaan om de gezondheid van bezoekers en sporters veilig te stellen. Bezoekers van 13 jaar en ouder hebben coronatoegangsbewijs nodig.

Meer informatie en tickets