Vandaag is dag 2 van de eliminaties op het WK Jeugd in Wroclaw (Polen) geschoten met een goed optreden van de Nederlanders Yael Smeets en Quinty Roeffen.

 

Laten we beginnen met Yael Smeets, hij won vandaag de 1/16 finale op knappe wijze met 6*- 5 10 om 9. Dit was dus goed genoeg voor een plaats in de 1/8 finale. Jammer genoeg kon Yael deze lijn niet doortrekken en eindigt het toernooi hier. Alsnog een hele ervaring rijker.

Quinty Roeffen had ook een goed niveau te pakken vandaag, met een 7-3 winst in de 1/16 finale tegen Tamna uit India ging ze door naar 1/8 finale. Daar moest ze het opnemen tegen de Zwitser Liliana Licari, dat werd 6*-5 X 10. 1/4 finale it is! Ook daar was de spanning om te snijden, deze wedstrijd was tegen de Japanse Sae Miwa. Het werd 6*-5 9+ 9, halve finale is in de pocket. In de halve was de Turkse Ceren Kocur haar toch te sterk. Zondag om 12:38 is de finale om brons. Mis het niet!

 

Klik hier voor meer uitslagen.