In het weekend van 2 & 3 oktober wordt het NK 3D 2021 gehouden in Lierop, nabij het Noord-Brabantse Someren. Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. Daarom is in overleg met het organisatiecomité besloten dat aan dit kampioenschap een zogenaamde gastenklasse wordt toegevoegd. Hiermee worden ook niet-NHB-leden in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan deze wedstrijd en kunnen we, nu er na lange tijd eindelijk weer meer kan, samen gaan schieten.

Geen nationale titels in gastenklasse
Sporters die uitkomen in de gastenklasse strijden niet mee om de nationale 3D-titels en de bijbehorende NK-medailles; voor hen wordt een apart klassement opgemaakt. Startnummers en een aandenken aan het kampioenschap zijn eveneens voorbehouden aan NHB-leden.
De deelnemers in de gastenklasse worden ingedeeld in groepen met enkel en alleen gastschutters.

Inschrijving
Inschrijven voor de gastenklasse wordt gedaan via de reguliere aanmeldmodule.
Voor inschrijving in de gastenklasse dient in het invoerveld “bondsnummer” het cijfer “000000” (6 x 0) te worden ingevuld.

Voorrang voor NHB-leden
Inschrijven voor de gastenklasse is mogelijk zolang er voldoende startplaatsen vrij zijn. NHB-leden behouden dus hun voorrang om in te schrijven voor het NK 3D.

Verdere informatie over het NK 3D vind je op de speciale toernooiwebsite.