In navolging van de online ranking van het vorige indoor seizoen, heeft World Archery het mogelijk gemaakt voor nationale competities om mee te dingen in de Indoor World Series Open. De NHB heeft de Lowlands Archery Indoor Serie hiervoor ingeschreven. Alle Lowlands Archery Indoor Series stage resultaten tot en met 6 februari 2022 tellen mee.

In de open ranking worden de beste 3 scores (60 pijlen, 18 meter) meegenomen. Als deelnemer hoef je niets te doen, behalve je in te schrijven voor de Lowlands Archery Indoor Serie Stages. De overkoepelende Lowlands organisatie zorgt dat de scores worden ingediend bij World Archery.

De wedstrijden die meedoen zijn:
Stage 128 november 2021Doele Willem III Boekel
Stage 226 december 2021 – Alliance d’Amitié Ulvenhout
Stage 3 –   2 januari 2022 – Ons Genoegen Ysselsteyn
Stage 4 –   9 januari 2022HBS Almere
Stage 5 – 30 januari 2022 – ARC Rotterdam

Stage 6, op 20 februari 2022  bij Waterlandschutters in Purmerend, is wel onderdeel van de Lowlands Archery Indoor Serie, maar in verband met de deadline van World Archery tellen de resultaten niet mee voor de Indoor World Series.

Lees hier het bericht van World Archery: https://worldarchery.sport/news/200533/indoor-world-series-opens-local-competit