Ben jij een goed opgeleide trainer en geef je graag training aan talentvolle jongeren? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!

Reageer dan op de vacature Hoofdtrainer voor het Regionale Talentcentrum (RTC) Zuid Holland.
Het RTC Zuid Holland maakt, met drie andere RTC’s (Flevoland, Limburg en Noord-Brabant, deel uit van de opleidingspiramide van de NHB. In een RTC worden recurve en compound sporters tussen 12 en 20 jaar begeleid die zijn geselecteerd op grond van hun prestaties en/of ontwikkelpotentieel. Zij krijgen in het RTC op dit moment wekelijks een training door deskundige jeugdtrainers. Ook zijn er in 2023 extra trainingsmomenten op TeamNL centrum Papendal voorzien, waarbij samen optrekken met andere RTC’s en de technische staf op Papendal onderdeel is van het programma.

De trainer die wij zoeken beschikt minimaal over een trainingsopleiding op HBT 3 niveau (of is daarvoor in opleiding) en heeft aantoonbaar trainingservaring, het liefst met jongeren. De trainer is bereid te werken vanuit het Meerjarenopleidingsplan van de NHB, zie: https://drive.google.com/drive/folders/1_9LN6rDm1GzZBgg_3PYoY-_4VbZb4gGC
Wij verwachten naast sporttechnische kennis en ervaring een hoofdtrainer die enthousiast wordt van het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van jonge mensen.
Het profiel van de hoofdtrainer is op te vragen bij Willem van de Worp, programmamanager topsport via: willemvandeworp@handboogsport.nl.

Je werkt in het RTC Zuid Holland samen met een ervaren assistent RTC-trainer, die je ondersteunt tijdens de trainingen. Ook krijg je ondersteuning van de technische staf van de Nationale selecties.
De trainingen vinden normaliter plaats bij HKS Zoetermeer. Van september tot half maart indoor op vrijdagavond van 19.30-21.30 uur en van half maart tot eind augustus outdoor op de zaterdagmorgen van 9.30-12.30 uur. Daarnaast maakt een aantal landelijke activiteiten (waaronder in ieder geval NK junioren, nationale talentendag, aantal trainingsdagen op Papendal en de Dag van de Handboogtrainer) deel uit van de werkzaamheden.

De hoofdtrainer ontvangt de maximale van belasting vrijgestelde vrijwilligersvergoeding per jaar en daarnaast een reiskostenvergoeding.
Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is voorwaarde om deze functie te kunnen vervullen

Reageren kan door het sturen van een motivatie en CV naar: willemvandeworp@handboogsport.nl.
Inhoudelijke vragen over de functie kunnen gesteld worden aan: Jacqueline van Rozendaal, Hoofdcoach NHB: jacquelinevanrozendaal@handboogsport.nl of 06- 4056 4557.