Afgelopen weekend vond de laatste wedstrijd van de Lowlands Archery Series Indoor plaats bij ARC Rotterdam. Daarmee komt de eerste van zes Lowlands Archery Series competities ten einde.

De Lowlands Archery Series Indoor bestond uit een vijftal indoor wedstrijden, geschoten volgens het welbekende Lowlands systeem. Het totaal klassement is opgemaakt uit de drie beste uitslagen over vijf wedstrijden. Prijzen geld werd per losse wedstrijd uitgereikt.

De winst bij de recurve schutters gaat naar Steve Wijler die twee wedstrijden won en daarmee 40 punten verzamelde. James Stephens schoot drie wedstrijden en verzamelde daarmee 1 puntje minder dan Steve. Willem Bakker eindigde als derde in het totaal klassement. Gaby Schloesser wint bij de vrouwen met 56 punten na drie wedstrijden. Achter haar vinden we Quinty Roeffen met 53 punten en Wendy van der Zanden met 52 punten. Alle drie de dames wisten een of twee van de vijf wedstrijden te winnen.

Bij de compound dames is het Sanne de Laat die bovenaan het klassement staat met 47 punten en twee maal winst. Achter Sanne eindigt Martine Stas-Couwenberg met 34 punten en een maal winst. Tanja Deptula is derde geworden. Mike Schloesser schoot drie wedstrijden, won er drie en wint daarmee ook het eindklassement met een perfecte 60 punten. Sil Pater verzamelde 52 punten en daarna een duidelijk gat naar de nummer drie, Max Verwoerdt die eindigt met 38 punten.

In een gecombineerd Barebow klassement verdeelt de top drie de winst aangezien twee schutters een wedstrijd meededen, en wonnen. En een schutter totaal 20 punten verzamelde over twee wedstrijden. Zowel Wil van de Coelen en Paul de Graef wonnen een wedstrijd, Gail Bertrand schoot twee wedstrijden en verzamelde daarmee totaal 20 punten.