Van donderdag 17 maart tot en met zaterdag 19 maart 2022 werd het IFAA Europees Indoor Archery Championship gehouden in Seinajoki Finland. Een toernooi dat al twee keer was uitgesteld in verband met de covid-19 pandemie. 

Op de eerste dag van het kampioenschap werd een Standard, bestaande uit 60 pijlen op 20 yards, geschoten, op vrijdag een Flint (een walkup over 6 afstanden) en op zaterdag opnieuw een Standard. Op dit kampioenschap werd Nederland vertegenwoordigd door Judith en Maarten Porsch.

Hier onder het verslag van Judith Porsch:

Het EK Indoor is klaar! De 3e dag weer standaard 60 pijlen op 20 yards geschoten dus kunnen we de balans opmaken. Donderdag 209, zaterdag 200 + flint op vrijdag 170 dat maakt totaal 579. Een score om heel trots op te zijn want daarmee ben ik Europees Kampioen IFAA Indoor! Al mijn uitslagen zijn ook nog eens nieuwe Wereldrecords omdat er eerder nog geen klasse VFHB was. Maarten had donderdag 141, zaterdag 167 en de flint vrijdag 144, dat maakt een totaal 452 en is daarmee 2e geworden in zijn klasse VMHB. We hebben weer veel nieuwe vrienden gemaakt en kunnen niet wachten om we elkaar weer zien bij de IFAA WK Field in Estland in augustus! Heel veel dank aan de organisatie.

Alle uitslagen IFAA European Indoor Archery Championship vind je hier