Volgende week reizen de jonge sporters van TeamNL Handboog af voor de Youth Cup in het Roemeense Boekarest. Vandaag schoten zij hun laatste gezamenlijke training op Papendal en dit weekend zullen zij afreizen naar Roemenië.

Een grote groep jonge sporters zal TeamNL Handboog gaan vertegenwoordigen. De officiële training voorafgaande aan het toernooi zal plaatsvinden op 25 juli, waarna een dag later de kwalificaties beginnen op 26 juli. Zaterdag 30 juli zullen de sporters beginnen aan de individuele finales.

Compound
Met de compoundboog zijn het Jessie van den Munckhof (O18 meisjes), Veerle Sparreboom, Laura Schuit en Aurora Janssen (O21 meisjes), Jay Tjin-A-Djie, Stef Willems, Robert van de Kamp en Damian Tempelman (O21 jongens) die in actie gaan komen.

Recurve
De sporters met de recurveboog zijn Quinty Roeffen, Fleur van de Ven en Marit van Grinsven (O18 meisjes), Jelte Steer (O18 jongens), Mary-Ann Tempelman (O21 meisjes), Kay van Laarhoven, Yael Smeets en James Stephens (O21 jongens).

Als technische staf zullen hoofdcoach Jacqueline van Rozendaal, Peter Elzinga en Tom van Lieshout de sporters begeleiden dit toernooi.