Het platform MijnHandboogsport groeit verder tot het platform voor alle Handboogsport Nederland leden. Er is weer de voorbije maanden weer massaal ingeschreven voor Bondscompetities Indoor & 25M1P is gesloten. Het is mooi om te zien dat 3543 schutters zich hebben aangemeld voor deze competities.

Ken je de Bondscompetitie nog niet? De Bondscompetitie bestaat uit meerdere wedstrijden en meerdere fases. De competitie begint tijdens de Regio competitie waarbij schutters regionaal de eerste wedstrijden schieten. Aan de hand van de ranking gaan de hoogste genoteerde schutters door naar de Rayon competitie om vervolgens ook daar aan de hand van de ranking door te gaan naar het Bondskampioenschap. Deze competitie opzet is er in twee vormen, een voor 18 meter indoor, en een voor 25 meter 1 pijl.

Voor het komend competitie seizoen zijn verdeeld over beide competities dus 3543 schutters ingeschreven via MijnHandboogsport. Onder hen het oudst ingeschreven lid, geboren in 1930, van 92 jaar oud voor de Bondscompetitie Indoor. Het jongst ingeschreven lid is slechts 7 jaar oud en doet mee aan zowel de Bondscompetitie Indoor en Bondscompetitie 25M1P.

Wij willen alle schutters veel plezier wensen tijdens de competitie!