In de landenstrijd van het WK junioren in Madrid hebben de Nederlandse Recurve junioren brons veroverd. 

Het team, bestaande uit Gijs Broeksma, Damian Vaes en Jonah Wilthagen, versloeg in de bronzen finale het team van Groot-Brittanië met klinkende cijfers 6-2. Na een matige openingsserie keek het Nederlandse trio nog tegen een 2 setpunten achterstand aan. In de opvolgende drie doorgangen waren de Nederlanders overduidelijk de betere ploeg en stevende daarmee naar de derde podiumplaats. Goud was er voor Zuid-Korea na een partij op hoog niveau tegen de uiteindelijke zilveren medaille winnaar Japan 5-3.

In het individuele toernooi wisten de Nederlanders geen eremetaal te behalen. Jonah Wilthagen (recurve junior men) en Chris Groot Wassink (recurve cadet men) waren met een 17e klassering de beste Nederlandse plaatsingen.